دلایل بی انگیزه شدن برای کنکور
بی برنامه بودن شاید در نگاه اول دلیل خوبی برای بی انگیزه شدن ما در مسیر کنکور نباشه، اما اگر به نتایجی که در پی بی برنامه جلو رفتن برای ما اتفاق میوفته نگاه کنیم، متوجه خواهیم شد که این دلیل یکی از اصلی ترین رکن های لازم برای بی انگیزه شدن هر فردی در هر مرحله ای از زندگی است. در این مطلب به دلایل بی انگیزه شدن در مسیر کنکور اشاره خواهیم کرد.
نداشتن برنامه ریزی باعث میشه که ما نتونیم هیچ یک از مباحث رو به خوبی مطالعه کنیم، به موقع برای اون مبحث تست بزنیم و مرور انجام بدیم.
مقدمه
نداشتن انگیزه، بزرگترین آفتی است که این روز ها اکثر داوطلب های کنکور سراسری با اون دست و پنجه نرم می کنن. انگیزه، همون شور و اشیاقی هست که باعث میشه همیشه در حال حرکت باشیم و هیچ دست اندازی رو برای خودمون مثل یک مانع بزرگ و غیر قابل عبور نبینیم. انگیزه برای ما دقیقا حکم سوخت برای ماشین رو داره. و این ما هستیم که باید دنبال افزایش انگیزه برای کنکور باشیم و روز به روز حرکتی انجام بدیم که این نیرو در وجود ما بیشتر تقویت بشه. اگر شما هم مثل بیشتر کنکوری ها در این روز ها به دلایل مختلف انگیزه لازم رو نداری با ما تا انتهای این مقاله همراه باشید.
بی انگیزه شدن در مسیر کنکور دلایل مختلفی داره
بی برنامه بودن
بی برنامه بودن شاید در نگاه اول دلیل خوبی برای بی انگیزه شدن ما در مسیر کنکور نباشه، اما اگر به نتایجی که در پی بی برنامه جلو رفتن برای ما اتفاق میوفته نگاه کنیم، متوجه خواهیم شد که این دلیل یکی از اصلی ترین رکن های لازم برای بی انگیزه شدن هر فردی در هر مرحله ای از زندگی است. شما تصور کنید که کارمند هستید و با همسر خودتون بعد از حساب و کتاب کردن تصمیم گرفتید که ماهانه مقداری از پول خودتون رو برای خرید خانه پس انداز کنید، اما اگر برای این کار برنامه نداشته باشید و اصولی جلو نرید نمی تونید نتیجه درست بگیرید و هم از خرید خانه روز به روز دور خواهید شد و از طرف دیگر تفریحات معمول زندگی رو هم از دست خواهید داد و حتی نمی تونید پس انداز قابل توجهی هم داشته باشید. داشتن برنامه ریزی در هر مرحله از زندگی مهم ترین رکن برای رسیدن به موفقیت هست. از جمله در کنکور سراسری که داشتن برنامه ریزی به افکار شما جهت می بخشه و اجازه میده تا در مسیر درست گام بردارید.
تلمبار شدن دروس و سردرگمی برای روز های پیش رو
این هم یکی از نتیجه های بی برنامه درس خوندن هست. یادتون باشه اینکه روزی 12 ساعت کتاب جلوی شما باز باشه دلیلی برای قبولی در یک رشته و دانشگاه خوب نیست. این خیلی عالیه که شما دارید تلاش می کنید، اما این تلاش ها باید در مسیر درست باشه تا به یک نتیجه ایده آل ختم بشه. طبیعتا نداشتن برنامه ریزی باعث میشه ما نتونیم هیچ یک از مباحث رو به خوبی مطالعه کنیم، به موقع برای اون مبحث تست بزنیم و مرور انجام بدیم. این جمع شدن مباحث روی هم برای روز های پیش رو باعث ایجاد سردرگمی خواهد شد. همون طور که اشاره کردیم در اینجا هم به نتایج نبود برنامه ریزی استاندارد و اصولی پی بردیم و تاثیرش رو در از بین رفتن انگیزه شما عزیزان مشاهده کردیم.
نتیجه نگرفتن
همه افراد توقع دارن در ازای کاری که انجام میدن نتیجه قابل توجهی به دست بیارن. این موضوع فقط برای کنکور سراسری صدق نمی کنه. به عنوان مثال افرادی که دارای اضافه وزن هستن، توقع دارن در قبال رژیم های خوراکی و فعالیت های ورزشی ای که انجام میدن، بعد از مدتی مقداری از اضافه وزن خود را جبران کنن و تا یک زمان مشخص طبق برنامه ریزی به وزن مورد نظر خودشون برسن. اما اگر در انتها بعد از همه سختی هایی که قرار هست تحمل کنن، نتیجه خوبی به دست نیارن، از نظر روحی افت پیدا می کنن و دیگه انگیزه ای برای ادامه دادن به اون رژیم های سخت رو نخواهند داشت. این قضیه برای شما هم صدق می کنه، این کاملا طبیعی هست که انتظار داشته باشید طبق ساعاتی که مطالعه می کنید در آزمون های آزمایشی و یا مابقی آزمون هایی که در مدرسه شرکت می کنید نتیجه عالی به دست بیارید و در مقابل اگر این چنین نشود و نتونید نتیجه دلخواه رو به دست بیارید دچار نا امیدی می شید و دیگه انگیزه ای برای تلاش کردن نخواهید داشت.
منبع: irmohasel.com
منبع: irmohasel.com
سبک زندگی مرتبط
تازه های سبک زندگی
ارسال نظر
در ارسال نظر شما خطایی رخ داده است
کاربر گرامی، ضمن تشکر از شما نظر شما با موفقیت ثبت گردید. و پس از تائید در فهرست نظرات نمایش داده می شود
نام :
ایمیل :
نظرات کاربران
{{Fullname}} {{Creationdate}}
{{Body}}